Zlatan spreekt Mourinho tegen en houdt toekomst ongewis

Reacties

De toekomstplannen van Zlatan Ibrahimovic blijven in nevelen gehuld. José Mourinho liet weten dat hij ervan overtuigd is dat Zlatan ook volgend jaar op Old Trafford te bewonderen is, maar de Zweed wil nog niet op de zaken vooruitlopen.

Zlatan spreekt Mourinho tegen en houdt toekomst ongewis

Mourinho liet vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het gewonnen duel met Watford op zaterdag (2-0) optekenen dat hij verwacht dat Ibrahimovic in Manchester blijft. 'Ik ben er heel zeker van dat hij nog zal blijven. Hij kwam hier met de bedoeling om twee seizoenen te blijven en het eerste seizoen verliep al beter dan velen hadden verwacht.'

De 35-jarige aanvaller houdt zelf voorlopig nog een slag om de arm, al laat hij desgevraagd weten dat de clausule voor verlenging van zijn eenjarig contract al geactiveerd is. 'De optie is al vervuld. Maar er is nog niets besloten. We zullen zien wat er zal gebeuren.' Zaakwaarnemer Mino Raiola liet begin deze maand doorschemeren dat Zlatan ook interesse zou hebben in een overstap naar Napoli.

Ibrahimovic maakt indruk in zijn eerste seizoen in Engeland. In 35 wedstrijden maakte hij al twintig doelpunten. Die grens slechtte hij onlangs tegen Leicester City voor het tiende achtereenvolgende seizoen van zijn carrière.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.