Ziyech moedeloos in De Kuip: 'Van het kastje naar de muur'

Reacties

Hakim Ziyech beaamde dat FC Twente er zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (5-0) helemaal niets van gebakken heeft. De captain van de Tukkers vreesde voor een nog grotere vernedering.

Ziyech moedeloos in De Kuip: 'Van het kastje naar de muur'

'De doelpunten gingen er allemaal wel heel makkelijk in', zei Ziyech tegen FOX Sports. 'Al onze fouten werden afgestraft. Dit was een heel pijnlijke wedstrijd voor ons.' Ziyech geeft toe dat hij op een gegeven moment moedeloos rondliep op het veld. 'Ik denk dat dat wel te zien was, bij iedereen wel. We zaten totaal niet in wedstrijd. Feyenoord heeft ons van het kastje naar de muur gestuurd.'

Ziyech kreeg van trainer René Hake een vrije rol in de punt van de aanval, maar kwam totaal niet uit de verf. 'Het voelde alsof ik op een onbewoond eiland stond', aldus de sterspeler van de Enschedeërs.

Met negen punten uit dertien duels houdt FC Twente alleen Willem II (acht), SC Cambuur (zeven) en De Graafschap (twee) onder zich. De komende drie weken speelt de kampioen van 2010 tegen Willem II en De Graafschap. 'Als we dan geen punten gaan pakken, wordt het een heel lastig verhaal', sloot Ziyech af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.