Zivkovic zeer welkom bij FC Utrecht

Reacties

FC Utrecht hoopt deze week Richairo Zivkovic (19) aan te trekken van Ajax. Hoewel de Domstedelingen inzetten op een huurconstructie is ook een verkoop niet uitgesloten.

Zivkovic zeer welkom bij FC Utrecht

Zivkovic heeft bij Ajax zijn belofte niet kunnen waarmaken en moet in Utrecht de opvolger van de naar Al Shabab vertrokken Ruud Boymans worden. De spits wil graag naar FC Utrecht en is in De Galgenwaard meer dan welkom. Trainer en technisch manager Erik ten Hag is gecharmeerd van de aanvaller.

Utrecht opteert in eerste instantie voor een huurconstructie, omdat de club pas kan investeren bij een spelersverkoop. Ajax wil het liefst verkopen. Dat laatste betekent niet per se dat er een streep door de komst van de aanvaller gaat. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren heeft al eerder bewezen best te willen betalen voor 'buitenkansjes'. Zo kocht hij in het verleden Sébastien Haller al voor acht ton.

Zivkovic werd door Ajax in de zomer van 2014 van FC Groningen overgenomen voor twee miljoen euro. Sindsdien verhuurden de Amsterdammers hem aan Willem II, maar ook daar kon hij zijn status als groot talent niet waarmaken.

Lees in de nieuwe VI of op VI Premium een uitgebreid verhaal over de kans op eerherstel die de Domstedelingen Zivkovic willen bieden. FC Utrecht-aanvaller Rubio Rubin steekt in hetzelfde verhaal zijn ambities voor het komende seizoen niet onder stoelen of banken. 'Ik wil de wereld versteld doen staan.'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.