Zinchenko debuteert in wedstrijdselectie van PSV

Reacties

Oleksandr Zinchenko zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie van PSV. De eind augustus op huurbasis van Manchester City overgekomen aanvaller ontbrak de afgelopen weken vanwege fysieke ongemakken.

Zinchenko debuteert in wedstrijdselectie van PSV

Inmiddels is de negentienjarige international van Oekraïne weer fit. Reden voor trainer Phillip Cocu om hem in de selectie op te nemen voor de wedstrijd tegen FK Rostov van woensdagavond (20.45 uur) in de Champions League. Jürgen Locadia, één van de concurrenten van Zinchenko, ontbreekt nog altijd door een liesblessure.

Ook Bart Ramselaar is er niet bij in Rusland. De middenvelder heeft last van een bovenbeenblessure en is in Eindhoven achtergebleven om aan zijn herstel te werken. Het is onduidelijk wanneer Ramselaar weer inzetbaar is. Zinchenko neemt de plek van de middenvelder in de selectie over.

Selectie PSV voor duel met FK Rostov:
Zoet, Pasveer, Jurjus; Isimat-Mirin, Moreno, Arias, Schwaab, Willems, Brenet, De Wijs; Pröpper, Hendrix, S. De Jong, Guardado, Lundqvist; L. De Jong, Narsingh, Jozefzoon, Zinchenko, Bergwijn, Pereiro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.