Zidane pakt door: 'We gaan morgen gelijk aan de slag'

Reacties

Zinedine Zidane is de opvolger van de maandag ontslagen Rafael Benítez en zegt klaar te zijn voor die uitdaging. In zijn jacht op eremetaal wil de kersverse hoofdcoach van Real Madrid de selectie zo snel mogelijk onder handen nemen.

Zidane pakt door: 'We gaan morgen gelijk aan de slag'

'Ik zal er alles aan doen om aan het eind van het seizoen met een prijs in mijn handen te staan en heb daar elke speler voor nodig', stelde de oud-speler van De Koninklijke bij zijn presentatie als opvolger van Benítez. 'Ik ben nog blijer dan dat ik was op de dag dat ik werd gehaald als speler en wil ook als trainer succesvol zijn. We gaan morgen dan ook gelijk aan de slag.'

Dan neemt de Fransman de eerste selectie van de Madrilenen voor het eerst onder handen. En de kans dat Los Galacticos aan het eind van deze jaargang met een prijs in hun handen staan, is nog vrij reëel. De achterstand in de Primera División op stadsgenoot en lijstaanvoerder Atlético Madrid bedraagt slechts vier punten, terwijl de ploeg nog actief is in de Champions League. Daarin wacht in de achtste finale AS Roma.

Tot maandag was Zidane de hoofdcoach van Real Madrid Castilla, het tweede elftal van De Koninklijke dat uitkomt in de Segunda División B. In het seizoen 2013/14 was de Fransman assistent-trainer van Real Madrid, waar hij in 2006 zijn spelersloopbaan afsloot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.