'Real Madrid belegt spoedberaad over toekomst Benítez'

Reacties

Rafael Benítez moet serieus vrezen voor zijn baan als trainer van Real Madrid. Volgens het doorgaans goed ingelichte Marca houdt de clubleiding van de Spaanse gigant op dit moment een spoedberaad over de toekomst van de trainer.

'Real Madrid belegt spoedberaad over toekomst Benítez'

De 55-jarige Benítez is pas een paar maanden in dienst bij Real Madrid, maar ligt eigenlijk al sinds zijn komst zwaar onder vuur. De kritiek is dat hij de ploeg te defensief laat spelen, maar de onvrede komt ook voort uit het gedwongen vertrek van de bij de fans en de spelers zeer populaire Carlo Ancelotti.

Na het teleurstellende 2-2 gelijkspel op bezoek bij Valencia van afgelopen zondag, is Benítez' toekomst in Madrid opnieuw in het geding gekomen. Benitez krijgt naar verwachting vandaag nog te horen of hij mag aanblijven. Zinedine Zidane is de belangrijkste kandidaat om het seizoen af te maken wanneer Benítez op straat wordt gezet. Real staat momenteel op de derde plaats in de Primera División, met vier punten achterstand op koploper Atlético Madrid. Nummer twee Barcelona heeft met een wedstrijd minder gespeeld twee punten meer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.