Zidane niet in de war door eerste puntenverlies met Real

Reacties

Zinedine Zidane heeft koeltjes gereageerd op zijn eerste puntenverlies als hoofdtrainer van Real Madrid. Na ruime zeges op Deportivo La Coruña (5-0) en Sporting Gijón (5-1) werd het vanavond op bezoek bij Real Betis 1-1.

Zidane niet in de war door eerste puntenverlies met Real

'Maar ik ben niet teleurgesteld', stelde Zidane direct na afloop in de Spaanse pers. 'We gaan gewoon op dezelfde voet verder. We zijn op de goede weg en moeten ook uit het duel van vanavond weer het positieve halen. Natuurlijk hebben we twee punten verloren, maar we zijn ervan overtuigd dat we die later dit seizoen nog terug kunnen pakken.'

'We zitten pas in de derde week', doelde de Franse coach op de tijd sinds zijn aantreden. 'Natuurlijk had ik niet verwacht hier punten te laten liggen, maar ik ben ook trots op de manier waarop we de achterstand hebben weggewerkt', vervolgde Zidane, die aangaf waar nodig te blijven rouleren.

Een van de spelers die terugkeerde in de basis was middenvelder James Rodríguez. De Colombiaan die in de zomer van 2014 voor tachtig miljoen euro over kwam van AS Monaco werd in de Spaanse media herhaaldelijk met een vertrek in verband gebracht. Zidane zou niet tevreden over hem zijn, maar stelde vanavond dat hij dat vanavond zeker wel was. 'Ik ben heel gelukkig met de manier waarop hij het invulde', besloot Zidane over James, die voor vanavond op 30 december voor het laatst aan de aftrap verscheen in de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.