Zelfs in een leeg stadion wordt Messi opgezocht door een veldbestormer

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zelfs in een leeg stadion wordt Messi opgezocht door een veldbestormer
© Pro Shots

• De veiligheidsmedewerkers bij Real Mallorca hebben wat uit te leggen. De thuiswedstrijd tegen Barcelona werd zaterdag gespeeld in een leeg stadion, maar toch slaagde een veldbestormer erin om het duel te verstoren. In een shirt van Argentinië, met achterop de naam van Messi, nam de fan een selfie met linksback Jordi Alba. Vervolgens begon de sprint richting Lionel Messi, die de stewards het probleem zag oplossen. 

• Over een week mag Liverpool weer aan de bak. Klaar voor, Virgil van Dijk?

• Voetballers zijn blij met elke bonus, maar of Dauda Mohammed hier nou een vreugdedansje voor heeft gemaakt? Wij vragen het ons af. De Anderlecht-huurling werd namens Esbjerg gekozen tot Man van de Wedstrijd in de 4-2 zege op Randers FC en werd daarvoor door de sponsor beloond met een bedrag van 500 Deense kronen. Omgerekend is dat 67 euro. Toch weer een volle tank!

'De beste speler van de wereld is op dit moment Cristiano Ronaldo. Dat vind ik omdat hij het meest consistent is.' 
• Voor de Braziliaanse legende Pelé is het niet Lionel Messi die aan de top van de apenrots staat. (Pilhado)

• Vandaag vieren Massimo Oddo (44), Elano (39), Kostas Manolas (29) en Thomas Buitink (20) hun verjaardag. Het is bovendien de dag waarop Ajax-icoon Piet Keizer 77 jaar oud zou zijn geworden. Hij overleed ruim drie jaar geleden, in februari 2017.

• Vandaag tien jaar geleden maakte Maicon dit schitterende doelpunt voor Brazilië tegen Noord-Korea.

• En 14 juni is ook een dag waar Hans Nijland bijzondere herinneringen aan heeft.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.