Zegereeks Fenerbahçe eindigt aan vooravond Feyenoord-uit

Reacties

Besiktas heeft Fenerbahçe op afstand gehouden. Ook Jeremain Lens kon bij zijn rentree de Turkse topper niet in het voordeel van Fener beslissen (0-0).

Zegereeks Fenerbahçe eindigt aan vooravond Feyenoord-uit

Lens was teruggekeerd in de wedstrijdselectie van Fenerbahçe. De aanvaller, die was hersteld van een bij Oranje opgelopen hamstringblessure, maakte na een maand aan de zijlijn ook zijn rentree. Trainer Dick Advocaat deed een kwartier voor tijd een beroep op Lens in de hoop de Turkse topper te winnen.

Maar de Oranje-international kon zijn comeback niet opluisteren met een heldenrol, zoals ook Robin van Persie ondanks een optreden met momenten van dreiging het verschil niet kon maken voor de thuisploeg. Het was sowieso niemand gegeven in het Sükrü Saracoglu Stadium, waar Fenerbahçe na vijf zeges op rij in de Süper Lig genoegen moest nemen met een punt.  

Het was een tweede tegenvaller voor Advocaat op weg naar de cruciale Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord van donderdag. Woensdag werd in de strijd om de Turkse beker verloren van Gençlerbirligi.

Ook voor Besiktas was het geen resultaat om echt gelukkig van te worden. Met het resultaat verzuimden beide ploegen namelijk in te lopen op koploper Istanbul Basaksehir, dat eerder op de dag genoegen had moeten nemen met een 2-2 gelijkspel tegen Antalyaspor. Samuel Eto'o bezorgde met twee doelpunten Istanbul Basaksehir een kater. De thuisploeg kon tegenover de productie van de Kameroener doelpunten zetten van Mahmut Tekdemir en Marcio Mossoro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.