Zaragoza en Loovens pakken zwaarbevochten punt

Real Zaragoza heeft een punt overgehouden aan het bezoek aan Levante (0-0). In Ciudad de Valencia beëindigde de thuisclub de wedstrijd met slechts negen man.

Glenn Loovens startte in de basis bij Zaragoza. De centrale verdediger kreeg in de 34ste minuut een gele kaart en werd ruim een kwartier voor tijd naar de kant gehaald door trainer Manolo Jiménez. Levante stond op dat moment al met tien man, aangezien Papakouli Diop acht minuten na rust direct rood kreeg.

Diep in blessuretijd werd ook Pedro López van het veld gestuurd, nadat hij zijn tweede gele kaart van de wedstrijd had ontvangen. Het bleef echter 0-0, waardoor Zaragoza nu 34 punten uit 35 wedstrijden heeft. Deportivo La Coruña, dat de onveilige achttiende plaats bezet, heeft maar twee punten minder.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.