Zanetti terug en Gago debuteert in Selección

Javier Zanetti keert terug in de Argentijnse nationale selectie. Bondscoach Alfio Basile selecteerde de aanvoerder van Internazionale voor het oefenduel met Frankrijk op 7 februari in Parijs. Fernando Gago is voor het eerst geselecteerd, terwijl Aldo Duscher een onverwachte comeback maakt.

Zanetti terug en Gago debuteert in Selección

Basile riep 21 spelers op voor de interland, waaronder Zanetti. De 33-jarige routinier is bezig aan een zeer sterk seizoen bij Internazionale. Coach Roberto Mancini heeft de Argentijn doorgeschoven naar het middenveld en daar excelleert de 102-voudig international.

Zanetti maakt voor het eerst sinds november 2005 deel uit van de Selección. De vorige bondscoach José Pekerman had vorig jaar nog vriend en vijand verrast door hem buiten de WK-selectie te laten.

Basile haalde Fernando Gago voor het eerst bij de selectie. De twintigjarige middenvelder verhuisde in januari naar Real Madrid, waarvoor hij inmiddels drie duels is gestart. Ook Jonás Gutiérrez debuteert. En drievoudig international Aldo Duscher speelde 4 juni 2005 zijn laatste interland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen