Zanetti is klaar voor terugkeer bij Inter: 'Ik voel me goed'

Na een absentie van ruim zes maanden nadert Javier Zanetti zijn rentree voor Internazionale. Het veertigjarige clubicoon is helemaal hersteld van een zware achillespeesblessure en hoopt zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Livorno op speelminuten.

Zanetti is klaar voor terugkeer bij Inter: 'Ik voel me goed'

Zanetti scheurde op 28 april een achillespees af in het duel met Palermo. Direct werd voor het einde van zijn carrière gevreesd, maar de veteraan herstelde voorspoedig en staat nu voor zijn terugkeer. 'Ik ben klaar voor mijn rentree op het veld', bevestigt Il Capitano.

Afgelopen zondag tegen Udinese (3-0 winst) zat Zanetti al bij de wedstrijdselectie, maar bleef hij negentig minuten op de bank bij de nummer vier van de Serie A. Zaterdagavond hoopt de aanvoerder van Inter voor eigen publiek binnen de lijnen te treden tijdens het duel met Livorno. 'Ik voel me goed. Het zou mooi zijn als ik een paar minuten mee kan spelen. We zullen zien of het er van komt', vervolgt de verdediger annex middenvelder.

Zanetti is al achttien jaar speler van Inter, dat hem in 1995 overnam van het Argentijnse Banfield. Hij speelde 603 competitiewedstrijden voor de topclub uit Milaan en kwam 145 keer uit voor Argentinië. Hij heeft bij de Nerazzurri nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen