Young verhuist voor twintig miljoen naar Old Trafford

Manchester United-manager Alex Ferguson kan definitief zijn tweede versterking verwelkomen. Ashley Young komt voor zo'n twintig miljoen euro naar Old Trafford.

Young verhuist voor twintig miljoen naar Old Trafford

Young werd al langer in verband gebracht met een overgang van Aston Villa naar Man United. De 25-jarige international wilde op een hoger niveau acteren dan hij de laatste jaren in Birmingham deed.

Met zijn overgang naar Manchester United krijgt Young zijn zin. De aanvaller tekende bij The Red Devils een contract voor vijf jaar, nadat beide clubs elkaar hadden gevonden in een afkoopsom die naar verluidt zeker twintig miljoen euro bedraagt.

Young is de tweede aankoop van de Engelse kampioen deze zomer. Blackburn Rovers ontving twintig miljoen euro voor de jeugdinternational Phil Jones. Waarschijnlijk kan Ferguson nog zeker twee nieuwelingen verwelkomen. Atlético Madrid-doelman David De Gea is de beoogde opvolger van de gestopte Edwin van der Sar, terwijl de naam Wesley Sneijder valt als mogelijke vervanger van Paul Scholes. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's