Younes voorspelt kampioen, sproeiers aan tijdens wedstrijd

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Younes voorspelt kampioen, sproeiers aan tijdens wedstrijd

 'Niet meer naar Feyenoord kijken en gewoon zelf alles winnen'
Amin Younes is wel heel zeker van de titelkansen van Ajax. De aanvaller heeft het plan voor de laatste vijf wedstrijden al klaar. 'Ik denk dat wij gewoon alles moeten winnen. Dan weet ik zeker dat wij kampioen worden en Feyenoord een foutje maakt', zegt Younes tegen AT5.

• Deze sprinklerinstallatie had genoeg gezien van de wedstrijd tussen Independiente en Alianza Lima...

• Vrijwel iedere dag duikt er een nieuw transfergerucht op met Antoine Griezmann in de hoofdrol. Daar is de Fransman inmiddels wel een beetje klaar mee. Griezmann wordt gelinkt aan onder andere Manchester United en Real Madrid. 'Ik weet niet wat ik erop moet zeggen, want het zijn altijd dezelfde vragen. Ik heb het al zo vaak gezegd: ik zit goed op mijn plaats hier. Daar heb ik al antwoorden op gegeven, dus dat ga ik niet weer doen.'

'Winnen is als een drug. Ik heb nog nooit drugs gebruikt, maar ik stel me voor dat een drug zo voelt.'
Julian Nagelsmann zoekt naar woorden voor de euforie die de trainer meester maakt na de zege van zijn 1899 Hoffenheim op Bayern München (1-0).

• Eind goed al goed: de zoektocht van Marc Bartra is ten einde. De verdediger van Borussia Dortmund zocht de vrouwelijke fan die in de derby tegen Schalke 04 moedig plaatsnam tussen de Schalke-supporters. Woensdag was het dan zover: de ontmoeting tussen de Spanjaard en Steffi.

Pierre-Émerick Aubameyang moet de wijze waarop hij zijn doelpunt vierde in de Kohlenpottderby duur bekopen. De aanvaller juichte met een masker op dat gesponsord werd door Nike (hoofdfoto). Daarom heeft Borussia Dortmund, dat Puma als kledingsponsor heeft, hem een boete van 100.000 euro gegeven.

'Asensio speelde een briljante wedstrijd, we kennen allemaal zijn kwaliteiten.'
Marco Asensio was woensdagavond de absolute uitblinker van Real Madrid in het duel met Leganés (2-4 zege). Trainer Zinedine Zidane is allerminst verbaasd over het vertoonde spel van de 21-jarige middenvelder.

Chelsea-sterspeler Eden Hazard besliste woensdagavond met twee doelpunten de topper tegen Manchester City en na afloop van de wedstrijd werd teamgenoot David Luiz door SFR Sport gevraagd naar zijn mening over de Belg. De verslaggever stelde dat Hazard een belangrijke rol speelde bij Chelsea, David Luiz had daar wat aan toe te voegen. 'En hij is nog lelijk ook', lachte de Braziliaanse verdediger. Positieve woorden waren er ook: 'Het is een fantastische en formidabele speler.' Chelsea won met 2-1 van Manchester City, waardoor de volgende horde op weg naar het kampioenschap is genomen.

• Met twee vingers een veeg op de wang. Lionel Messi baarde na zijn doelpunt tegen Sevilla opzien vanwege de manier waarop hij zijn goal vierde. De aanvaller van Barcelona scoorde de 2-0 en tekende toen twee denkbeeldige vegen op zijn wang. Dit gebaar maakte Messi in de strijd tegen kinderkanker. De superster verbond onlangs zijn naam aan de campagne, waar de zwarte veeg symbool voor staat. Tegen Sevilla scoorde hij meteen twee keer, goed voor doelpunt nummer 26 en 27 in het huidige seizoen van de Primera División. 

• De FIFA besteedt in een uitgebreid interview aandacht aan Nordin Amrabat, momenteel in dienst van Watford. De aanvaller werd op jonge leeftijd weggestuurd uit de jeugdopleiding van Ajax. 'Dat was een zware periode. Je trainde op De Toekomst, op een paar honderd meter van de Amsterdam Arena. Je kunt het stadion zien, je droomt om daar te spelen. Dat is jammer genoeg niet gelukt.' Met de juiste instelling bereikte Amrabat alsnog de top. 'Of ik nou voor de amateurs speel, de afwas doe of in de Champions League sta, met alles wat ik in mijn leven doe, ben ik honderd procent gefocust.'

Davinson Sánchez stal tegen AZ de show met een geweldig doelpunt. De Colombiaanse mandekker van Ajax maakte met een omhaal de 2-1, maar ondanks de schoonheid van de treffer bleef hij voor de camera van Ajax TV verrassend nuchter. 'Ik heb andere kansen gekregen om te scoren, toen lukte het me niet. Met wat geluk en met dank aan God ging deze er wel in, ook nog op een mooie manier.' Blijkbaar oefent Sánchez op het maken van mooie goals. 'Normaal gesproken scoor ik alleen zo tijdens trainingen.'

• 6 april is een heugelijke dag voor ADO Den Haag-aanvaller Randy Wolters, die donderdag 27 kaarsjes uitblaast. Een liedje zingen hoeven zijn naasten echter niet voor hem te doen, dat kan hij gewoon zelf.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.