Wrexham-manager witheet op United-goalie die kans krijgt van Ten Hag

Reacties

Manchester United verloor in de nacht van dinsdag op woensdag een oefenwedstrijd van Wrexham (1-3), maar na het duel in San Diego ging het vooral over een harde tackle van United-keeper Nathan Bishop op Wrexham-aanvaller Paul Mullin.

Wrexham-manager witheet op United-goalie die kans krijgt van Ten Hag
© Pro Shots

United-manager Erik ten Hag stuurde in het Snapdragon Stadium een Academy-elftal, aangevuld met routinier Jonny Evans, in het veld. Keeper Bishop was een van de spelers die een kans kreeg zich te bewijzen. De 23-jarige goalie belandde al snel in een heftige botsing met Mullin.

De aanvaller van Wrexham, de roemruchte club van de Canadese acteur Ryan Reynolds, hapte naar lucht en werd op het veld behandeld door de medische staf. Mullin werd daarna naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek een klaplong te hebben opgelopen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wrexham-manager Phil Parkinson had geen goed woord over voor de actie van Bishop, die geel kreeg na de botsing. 'Het was een roekeloze actie van de doelman, zeker voor een oefenwedstrijd. Ik ben hier echt niet blij mee. Ik heb hem nog niet gezien, maar dat lijkt me beter ook. Het was donkerrood', vertelde de withete Parkinson direct na de oefenzege op het elftal van Ten Hag. De scherpe veroordeling zou bij Manchester United weer tot ergernis hebben geleid. Intern zou worden gevreesd dat Bishop door de uitspraken een verkeerde reputatie krijgt, terwijl van opzet geen sprake was.

Bishop bood op Twitter zijn verontschuldigingen aan bij Mullen. 'Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan Paul Mullin. Ik maakte een inschattingsfout en ik had geen kwade intenties. Ik wens je een spoedig herstel toe en hoop je snel weer goals te zien maken', aldus de keeper van United. Mullin scoorde vorig seizoen 47 keer voor Wrexham, dat promoveerde naar de League Two.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Reactie Ten Hag
Ten Hag was op zijn beurt met name teleurgesteld over het spel van zijn verjongde formatie. 'Dit is wel een behoorlijke tegenvaller. We zijn allemaal teleurgesteld over wat we hebben laten zien. Maar het zijn jonge jongens en hiervan moeten we leren. Dat gaan we ook doen', aldus de Nederlander tegen MUTV. 'Dit is mannenvoetbal, dat hebben deze jongens nu ervaren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.