Wouters neemt versterking Toornstra mee naar Twente

Na een drukke laatste week voor FC Utrecht op de transfermarkt kan trainer Jan Wouters zich weer focussen op de competitie. Zondag wacht het uitduel met FC Twente.

Wouters neemt versterking Toornstra mee naar Twente

Op de training van vrijdag was één nieuw gezicht te bespeuren. Jens Toornstra trainde voor de eerste keer mee na zijn overgang van ADO Den Haag naar FC Utrecht. Wouters is blij dat hij gebruik kan maken van de diensten van de middenvelder.

'De club had Toornstra al in het vizier in de tijd dat hij nog bij Alphense Boys speelde. Toen was ADO ons net voor', liet Wouters weten tijdens het wekelijkse perspraatje. 'Ik ben heel blij met zijn komst. Het is een speler met veel potentie en ik verwacht dat we veel plezier aan hem gaan beleven. Hij is fit, dus hij zit bij de wedstrijdselectie van zondag.'

Ook Jacob Mulenga is weer terug bij de club na de vroege uitschakeling van zijn vaderland Zambia op de Afrika Cup. Tommy Oar en Adam Sarota moeten het duel met FC Twente aan zich voorbij laten gaan. Oar heeft hamstringproblemen, terwijl Sarota door een kruisbandblessure een streep door het seizoen kan zetten.

De transfer van Alexander Gerndt naar Young Boys is inmiddels helemaal rond. De aanvaller moest vrijdagmiddag nog gekeurd worden, maar kreeg uiteindelijk groen licht van de medische staf van zijn nieuwe club. De Zwitserse transfermarkt is nog open tot en met 15 februari.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen