Wouters: Feyenoord in plaats van PSV

Reacties

Voor hetzelfde geld had Jan Wouters nu bij PSV gewerkt. De huidige interim-trainer van Kasimpasa en toekomstig assistent van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord, was vorig seizoen voor dezelfde functie in beeld bij de aanstaande kampioen.

Wouters: Feyenoord in plaats van PSV

Trainer Phillip Cocu zag in Wouters een ideale opvolger van assistent Ernest Faber, maar toen die in Eindhoven bleef, vertrok Wouters als hoofd opleiding naar Kasimpasa, waar hij onlangs de taken als hoofdcoach overnam van Shota Arveladze.

Wouters wist dat zijn job tijdelijk zou zijn. Intern gaf hij aan terug te willen naar Nederland. Het telefoontje van Giovanni van Bronckhorst kwam op tijd. Wouters ziet een rol in de luwte zitten en kijkt ernaar uit te werken met Van Bronckhorst.

Als hoofdtrainer mislukte Wouters bij Ajax, al was hij op eigen benen in dienst van FC Utrecht wel redelijk succesvol. Niettemin bleef aan hem het beeld kleven van een trainer die meer assistent is dan de baas. Hij diende verder als tweede trainer bij FC Utrecht, Glasgow Rangers en PSV.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.