Woodgate hoopt dat injectie zijn seizoen zal redden

Tottenham Hotspur dreigt dit seizoen geen beroep te kunnen doen op Jonathan Woodgate. De verdediger kampt met een hardnekkige liesblessure en een injectie is zijn laatste redmiddel.

Woodgate hoopt dat injectie zijn seizoen zal redden

Woodgate staat sinds begin 2008 onder contract bij The Spurs, maar door blessureleed speelde hij het afgelopen seizoen drie duels. Een liesblessure houdt de dertigjarige verdediger al bijna een jaar aan de kant en gevreesd wordt voor een vroegtijdig einde van zijn loopbaan.

De achtvoudig international vestigt zijn laatste hoop op een injectie, welke hij maandag krijgt toegediend. 'Als de spuit niet werkt, dan moeten we aan een operatie gaan denken. Dat betekent dat de rest van het seizoen verkeken is voor Jonathan', aldus Tottenham-manager Harry Redknapp.

'Het is heel jammer. Hij wil zo graag spelen. Hij houdt van voetballen en het doet hem elke dag pijn dat hij niet kan spelen. We hopen dat dit gaat werken. Als hij voelt dat hij niet meer kan spelen, keert hij niet meer terug. We hopen dat hij herstelt, want Woodgate is een geweldige jongen.'

De club uit Londen kreeg vrijdag ook al slecht nieuws over Jermain Defoe. De spits liep dinsdag een enkelblessure op tijdens het uitduel van Engeland met Zwitserland (3-1 winst) en leek anderhalve maand uitgeschakeld, maar na nader onderzoek blijkt hij pas in december weer inzetbaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen