'Woodgate niet blij met aantrekken Van der Vaart'

Tottenham Hotspur wist in de laatste uren van de afgelopen transferperiode Rafael van der Vaart aan te trekken, maar niet iedereen in Londen is daar blij mee. Jonathan Woodgate bijvoorbeeld, aangezien hij door de komst van de Nederlander dit kalenderjaar sowieso niet meer in actie zal komen.

'Woodgate niet blij met aantrekken Van der Vaart'

Waar de transfer door Tottenham-fans ook wel the bargain of the season wordt genoemd, heeft Woodgate zijn redenen om ongelukkig te zijn met de komst van Van der Vaart. De verdediger, in het verleden ook actief voor Real Madrid, valt buiten de 25-koppige selectie die dinsdag door manager Harry Redknapp aan de Engelse voetbalbond (FA) is doorgegeven.

Woodgate staat sinds begin 2008 onder contract bij The Spurs, maar door blessureleed speelde hij het afgelopen seizoen drie duels. Een liesblessure houdt de dertigjarige verdediger al bijna een jaar aan de kant en Redknapp gaf vorige maand al aan te vrezen voor een vroegtijdig einde van de loopbaan van Woodgate.

'Er wordt nu overwogen om hem nog één keer te opereren en ik denk dat dat zijn laatste kans is', aldus Redknapp. 'Ik ga er vanuit dat hij onder het mes gaat in het buitenland. Hij is de hele wereld al afgereisd op zoek naar een goede behandelmethode.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen