Wolfsburg-verlosser Bruma: 'Ons ware gezicht tonen'

Reacties

Zijn doelpunt heeft VfL Wolfsburg dan eindelijk de eerste thuiszege van dit Bundesliga-seizoen opgeleverd. Volgens Jeffrey Bruma moet door het verlossende succes 'het ware gezicht' weer bovenkomen.

Wolfsburg-verlosser Bruma: 'Ons ware gezicht tonen'

VfL Wolfsburg heeft zaterdag de sportieve crisis een halt toegeroepen met de 1-0 zege op Eintracht Frankfurt. Bruma maakte na ruim een half uur het verschil met zijn doelpunt. 'We waren in een zware situatie terechtgekomen. Het was voor iedereen niet fijn, voor de hele club niet', zei de Oranje-international op de clubwebsite.

Het succes was ook een resultaat van praatsessies, zo stelde Bruma. 'We hebben veel gepraat en zijn daarin kritisch naar elkaar geweest. Iedereen wist waar het om draaide. We hadden de laatste tijd niet veel goeds laten zien. We waren daar zelf schuldig aan en konden het op het veld keren. Dit is een goed signaal. We moeten nu de weg naar boven vervolgen.'

Komende week wacht Borussia Mönchengladbach als laatste tegenstander van 2016 voor Wolfsburg, waar onder anderen Julian Draxler met zijn vertrekwens voor de nodige onrust had gezorgd. Volgens Bruma is dan een volgend succes zeer gewenst. 'Want dan kunnen we na de winterstop het ware gezicht van Wolfsburg laten zien, en dat is niet eentje van een ploeg die zoveel verliest.' In januari krijgt hij gezelschap van Riechedly Bazoer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.