Wolfsburg is klaar voor PSV: 'Moeten topprestatie leveren'

Reacties

Dieter Hecking is blij dat VfL Wolfsburg veerkracht heeft getoond tegen Bayer Leverkusen. De Wolfsburg-trainer verlegt nu zijn focus naar het duel met PSV op dinsdag in de Champions League.

Wolfsburg is klaar voor PSV: 'Moeten topprestatie leveren'

Wolfsburg kreeg dinsdag voetballes van Bayern München, dat in de Volkswagen Arena met 3-1 won. Zaterdag stond een nieuwe kraker op het programma tegen de pressingmachine van Bayer Leverkusen en in dat duel toonde Wolfsburg veerkracht door met 2-1 te winnen.

'Dit was een zwaarbevochten zege', reageerde Hecking op de Wolfsburg-site. 'Het tempo lag zo hoog dat er van een spelopbouw lange tijd nauwelijks sprake was. Mijn elftal heeft zich daar goed tegen geweerd. Dit was het juiste antwoord op de wedstrijd tegen Bayern. Er stond vandaag een écht team op het veld, dat is voor mij het belangrijkste.'

Lang kunnen Die Wölfe niet genieten van de overwinning, want een krachtmeting met PSV wacht. 'We moeten nu gaan herstellen en dinsdag in Eindhoven opnieuw een topprestatie leveren', formuleerde Hecking de opdracht voor de Duitse topclub, die dankzij de 2-0 zege van twee weken terug koploper is in Groep B met drie punten meer dan de Eindhovenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.