Woedeaanval Suárez laat Tabárez koud

Reacties

Luis Suárez is woedend dat bondscoach Oscar Tabárez hem aan de kant hield tijdens het duel met Venezuela. De sterspeler van Uruguay was volgens de keuzeheer echter niet fit genoeg.

Woedeaanval Suárez laat Tabárez koud

Tabárez liet Suárez daarom op de bank beginnen tegen Venezuela. In de tweede helft, terwijl de uitschakeling voor Uruguay zich aftekende, begon Suárez op eigen houtje aan een warming-up. Tabárez weigerde de voormalige speler van Ajax echter in te brengen, met een woede-uitbarsting van Suárez tot gevolg.

'De situatie met Suárez? Er is geen situatie met Suárez', zei Tabárez na de 1-0 nederlaag tegen Venezuela, die uitschakeling van Uruguay tot gevolg had. 'Zoals ik iedereen voor de wedstrijd al heb laten weten, was Suárez niet fit genoeg om te spelen. Hij mag van mij boos worden, maar ik stel geen spelers op die niet fit zijn.'

'Achttien dagen geleden heeft hij een flinke scheur in een spier opgelopen. Ik wil een gezonde Luis, ik wilde hem niet forceren. En hij weet dat de bondscoach het laatste woord heeft', sloot Tabárez af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.