Wisgerhof neemt na ruim vijf jaar afscheid van FC Twente

Reacties

Peter Wisgerhof neemt aan het eind van dit seizoen na vijfenhalf jaar afscheid van FC Twente. De 34-jarige verdediger heeft een aflopend contract en vertrekt bij de club waar hij sinds 2009 actief is.

Wisgerhof neemt na ruim vijf jaar afscheid van FC Twente

Wisgerhof kwam tijdens het seizoen 2008/09 tussentijds over van NEC en groeide al gauw uit tot een van de steunpilaren van FC Twente. Met Wisgerhof in het hart van de defensie pakten de Tukkers onder leiding van trainer Steve McClaren in 2010 zelfs de landstitel.

Als steunpilaar en aanvoerder van Twente presteerde Wisgerhof zelfs zo sterk dat hij bij het Nederlands elftal kwam. Onder het bewind van Bert van Marwijk mocht hij invallen tijdens de oefeninterlands tegen Turkije (1-0) en Oostenrijk (3-1).

Sinds vorig seizoen is de status van Wisgerhof in Enschede echter tanende. Tijdens de vorige jaargang kwam hij nog slechts elf keer in actie in de Eredivisie, dit seizoen mocht hij nog geen enkele keeropdraven in de hoofdmacht van trainer Michel Jansen.

Waar de toekomst van de laatste jaren door hamstringblessures geteisterde Wisgerhof ligt, is nog niet duidelijk. De kans bestaat dat de ex-speler van Vitesse en NEC er na dit seizoen helemaal mee stopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.