Wilshere start race richting EK tegen beloften Newcastle

Reacties

Jack Wilshere maakt vrijdagavond zijn eerste speelminuten van het seizoen. Hij komt in actie met het beloftenelftal van Arsenal, dat tegen Newcastle United speelt. De 24-jarige Engelsman stond sinds augustus aan de kant met een kuitblessure.

Wilshere start race richting EK tegen beloften Newcastle

'Laten we niet gaan haasten', zei Wenger tijdens zijn perspraatje over de rentree van Wilshere bij de hoofdmacht. 'Hij speelt morgenavond bij Arsenal Onder-21, maar ik ben nog steeds voorzichtig.' De middenvelder hoopt het EK, dat voor Engeland op 11 juni start, te halen.

Het voorbije weekend ging het in de Engelse media niet over het herstel van Wilshere. De spelmaker kwam in het nieuws vanwege een incident in het uitgaansleven. Er doken beelden op waarop zichtbaar was dat de Engelsman in een steegje in gesprek was met agenten na een woordenwisseling. Het gedrag van Wilshere buiten het veld was eerder al onderwerp van gesprek, maar Wenger nam zijn speler in bescherming.

'Ik heb met hem over het incident gesproken en de uitkomst van dat gesprek blijft tussen ons. Hij had de volgende dag vrij en dan kan ik accepteren dat hij uitgaat. Mensen provoceren je eerder als je beroemd bent. Maar ook als je beroemd bent, heb je recht om uit te gaan. Ik kan jullie verzekeren dat hij met zijn hoofd bij het voetbal is. Hij is gek van het spelletje. Als jullie hem zouden zien trainen, dan begrijpen jullie wat ik bedoel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.