Willian vertrouwt op Hiddink: 'Ik ken hem van Anzhi'

Reacties

Willian gelooft nog steeds dat Chelsea bij de eerste vier gaat eindigen. De Braziliaanse middenvelder is enthousiast over manager Guus Hiddink, die hij nog kent van hun gezamenlijke periode bij FC Anzhi.

Willian vertrouwt op Hiddink: 'Ik ken hem van Anzhi'

'Ik heb met hem gewerkt in Rusland', vertelde Willian op de Chelsea-site over Hiddink. 'Hij is een aardige man en een goede manager. We kunnen veel van zijn kennis leren.'

Willian speelde in 2013 onder Hiddink, die in februari 2012 de stap maakte naar de Russische club, voor Anzhi. Toen de financiële steun van de rijke voorzitter opdroogde, besloot de Nederlandse oefenmeester te vertrekken. Willian werd op de transferlijst gezet en trok naar Chelsea, waar de 27-jarige Braziliaan dit seizoen een van de lichtpuntjes is.

Ondanks de 2-2 remise tegen Watford bij de terugkeer van Hiddink denkt Willian dat een plek bij de eerste vier nog mogelijk is voor Chelsea. 'We zitten in een lastige situatie, maar ik geloof dat we nog in de topvier kunnen eindigen. Maandag wacht opnieuw een grote wedstrijd en die moeten we proberen te winnen.'

Maandag gaat Chelsea op bezoek bij Manchester United, dat een serie van vier nederlagen achter de rug heeft. Manager Louis van Gaal kan een succes tegen zijn landgenoot Hiddink dus goed gebruiken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.