Willems maakt rentree in wedstrijdselectie PSV

Reacties

Jetro Willems zit voor het eerst dit seizoen in de wedstrijdselectie van PSV. De van een knieblessure herstelde linksback begint op de bank in de thuiswedstrijd van zondagmiddag (14.30 uur) tegen FC Twente.

Willems maakt rentree in wedstrijdselectie PSV

Willems liep zijn slepende kwetsuur op in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waardoor de landskampioen tot nu toe geen enkele keer een beroep kon doen op de 21-jarige Oranje-international. Zes dagen terug speelde de Rotterdammer wel alweer een uur mee met Jong PSV in het competitieduel met MVV Maastricht (2-0), zijn eerste officiële minuten sinds het competitieduel van 17 mei met ADO Den Haag (2-3).

Trainer Phillip Cocu liet vrijdag al doorschemeren dat het waarschijnlijk was dat Willems er tegen Twente weer bij zou zijn. Directe gevolgen voor de basisopstelling heeft dat niet. Héctor Moreno staat links achterin, omdat Joshua Brenet naar de rechtsbackpositie verhuist wegens de schorsing van Santiago Arias. Luciano Narsingh krijgt na zijn doelpunt in De Kuip van vorige week als rechtsbuiten de voorkeur boven Gastón Pereiro.

Opstelling PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Isimat-Mirin, Moreno; Pröpper, Guardado, Hendrix; Narsingh, De Jong, Locadia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.