Willem II'er Kargbo komt niet opdagen voor duel met PSV

Ibrahim Kargbo was zondag een opvallende afwezige bij Willem II tijdens het duel met PSV (1-0 verlies). De middenvelder uit Sierra Leone was zonder opgave van reden niet komen opdagen.

Willem II'er Kargbo komt niet opdagen voor duel met PSV

Toen de wedstrijd al bezig was werd Kargbo nog wel gesignaleerd op de tribune. Een week eerder tijdens het duel met Vitesse (2-1 verlies) was hij nog basisspeler in het team van Arno Pijpers. In de rust moest hij het veld ruimen ten faveure van Marlon Pereira.

'Uiteraard ga ik daar met hem over praten, als dat tenminste nog de moeite waard is', reageerde de verbijsterde oefenmeester in het Brabants Dagblad. Begin dit jaar werd Kargbo uit de selectie gezet omdat hij te laat was teruggekomen van een vakantie in zijn geboorteland.

Daarnaast lag Kargbo regelmatig overhoop met de inmiddels ontslagen coach Fons Groenendijk. 'Ik wil niet meer op de bank zitten', zei de speler een maand geleden nog. 'Zoals het nu gaat, trek ik het niet langer. Dus kan ik beter in de zomer vertrekken.' Kargbo heeft nog een verbintenis tot medio 2011 in Tilburg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen