Willem II ziet af van vastleggen Noorse testspeler Johansen

Reacties

Willem II gaat de Noorse testspeler Remi Johansen geen contract aanbieden. De transfervrije middenvelder was op proef bij de Tilburgers, maar  heeft niet voldoende indruk kunnen maken op de technische staf.

Willem II ziet af van vastleggen Noorse testspeler Johansen

De 25-jarige Johansen (links op de foto) was clubloos, omdat zijn contract bij Tromsø IL onlangs afliep. Hij kreeg van Willem II een week de kans om zich te bewijzen, maar dat is niet gelukt. De club gaat de Noor geen aanbieding doen, bevestigt technisch manager Carlos Aalbers aan Voetbal International.

Willem II versterkte zich in de winter met vier spelers. Bartholomew Ogbeche kwam over van Cambuur en Rochdi Achenteh van Vitesse terwijl Andy Kawaya en Guus Hupperts werden gehuurd van respectievelijk Anderlecht en AZ. Daartegenover staat het vertrek van Richairo Zivkovic (Ajax), Ruben Ligeon (FC Utrecht), Stijn Wuytens (AZ) en Jordy Vleugels (verhuurd aan FC Dordrecht).

Willem II speelt vrijdagavond om 20.00 het belangrijke uitduel met Excelsior. De Tilburgers bezetten momenteel de veertiende plek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.