Willem II zet hoog in bij aanvallende zoektocht

Reacties

Willem II wil zich ten koste van alles snel versterken met ten minste twee vleugelspitsen. Vooralsnog zijn pogingen om Elvis Manu (Feyenoord, foto) en Florian Jozefzoon (PSV) in te lijven evenwel mislukt.

Willem II zet hoog in bij aanvallende zoektocht

De Tilburgse club zet hoog in bij haar aanvallende speurtocht. Alleen directe versterking voor het eerste elftal is welkom. Manu mag van de Feyenoord-leiding alleen worden verkocht, kreeg Willem II te horen vanuit Rotterdam-Zuid. Jozefzoon revalideert op dit moment nog van blessureleed. Over hem heeft PSV formeel nog geen standpunt ingenomen. Feit is wel dat de geboren Amsterdammer op veel concurrentie kan rekenen in Eindhoven.

Willem II vist met een groot aantal clubs in dezelfde vijver op zoek naar versterking. Ook de bij Feyenoord overbodige Joey Sleegers is bijvoorbeeld in beeld. De Tilburgers beschouwen hem als een interessante speler, maar toch vooral als potentiële breedteversterking.

Technisch manager Carlos Aalbers wil naar buiten toe niets kwijt over zijn zoektocht naar nieuwe spelers, behalve dan dat hij hoopt vóór de transferdeadline de gewenste vleugelaanvallers binnen te hebben.

Mathijsen
Ook in verdedigend opzicht willen De Tricolores nog extra mankracht aantrekken. Op de achtergrond hoopt Willem II nog steeds op de komst van clubicoon Joris Mathijsen, die zijn loopbaan in Tilburg begon. Vooralsnog heeft de voormalige speler van onder meer AZ, Feyenoord en het Nederlands elftal echter nog geen duidelijkheid gegeven over zijn plannen.

Willem II baarde vorig seizoen opzien door zich kort voor het sluiten van de transfermarkt nog drastisch te versterken. De club heeft derhalve een naam hoog te houden wat het zakendoen betreft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.