Willem II wil Hupperts huren van AZ

Reacties

Willem II heeft in zijn zoektocht naar extra aanvallers aangeklopt bij AZ. De Tilburgers zouden Guus Hupperts (23) graag willen overnemen. De Brabantse club ziet in hem een versterking voor de dun bezaaide voorhoede in het Koning Willem II Stadion.

Willem II wil Hupperts huren van AZ

Hupperts tekende in 2014 een vierjarig contract bij AZ, nadat hij bij Roda JC zijn debuut had beleefd in het profvoetbal. In Alkmaar is de Limburger nu echter op een zijspoor beland.

Om die reden zou Willem II hem graag over willen nemen. Vooralsnog heeft de Brabantse clubleiding evenwel vanuit Alkmaar te horen gekregen dat Hupperts niet te huur is. Eerder vingen de Brabanders al bot bij Jerson Cabral (FC Twente) en Samuel Armenteros (Anderlecht). Hun clubs zijn vooralsnog eveneens niet in voor verhuur.

Mogelijk verandert dit wanneer de transferdeadline (1 september) dichterbij komt en die clubs wellicht eieren voor hun geld kiezen. In dat opzicht heeft Willem II aangetoond over een ijzeren geduld te beschikken. Afgelopen seizoen sloegen de Tilburgers stevig toe, kort voor het sluiten van de transfermarkt. Onder anderen Mitchell Dijks kwam toen over van Ajax. De verdediger maakte onlangs de weg terug naar Amsterdam. Daar stond een aanzienlijke transfersom tegenover.

Willem II legde vrijdag al wel Frank van der Struijk voor een jaar vast. De verdediger, die afgelopen jaar ook al uitkwam voor de Tricolores, tekende een contract voor een seizoen in Tilburg.

Zondag openen de Tricolores het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt. Vanwege de politiestakingen zorgt Willem II zelf voor de veiligheid in en rond het stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.