Willem II wil 'belangrijkste speler' Wuytens behouden

Reacties

Willem II stelt alles in het werk om Stijn Wuytens voor langere tijd vast te leggen. Hij is meer dan een sterkhouder voor de Tilburgse club.

Willem II wil 'belangrijkste speler' Wuytens behouden

Het contract van de Belgische middenvelder (24) loopt na dit seizoen af. Coach en technisch manager Jurgen Streppel is er alles aan gelegen de vroegere jeugdspeler van PSV te binden. Hij noemt hem 'de belangrijkste speler van Willem II'.

Er wordt gesproken over een verbintenis voor twee of drie jaar. Na de 1-4 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Vitesse wacht de Tilburgers komende zaterdag een belangrijk duel in de strijd om handhaving in de Eredivisie. Heracles Almelo is dan de tegenstander in het Polman Stadion.

Bij winst op de hekkensluiter slaat Willem II een gat van twaalf punten. 'Toch zie ik het daarom niet als een wedstrijd waar extra druk op staat', zegt Streppel tegen Voetbal International. 'Het is nog veel te vroeg in het seizoen om te kunnen zeggen dat we een club op een onoverbrugbare afstand kunnen zetten. Al kan ik niet ontkennen dat we bij winst heel goede zaken doen.'

Willem II kan in Almelo beschikken over een complete selectie. Verdediger Tim Cornelisse, die de laatste weken ontbrak vanwege een hamstringblessure, heeft zich weer aangesloten bij de groepstraining.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.