Willem II wacht op nieuw bod van SC Heerenveen op Peters

Reacties

Willem II is voorbereid op het vertrek van Jordens Peters naar SC Heerenveen. De transfer wordt mogelijk woensdag officieel bekrachtigd. In dat geval zegt de Tilburgse club een vervanger op het oog te hebben.

Willem II wacht op nieuw bod van SC Heerenveen op Peters

Maandagmiddag verkeerden de onderhandelingen tussen Willem II en de Friese club echter nog in een impasse, doordat Heerenveen zich nog niet gemeld heeft met een nieuw bod. Om die reden zat de Brabantse clubleiding op zijn beurt in de wachtkamer wat betreft het halen van spelers. Het budget van de Tricolores is zo goed als benut.

Een transfervergoeding voor Peters zou in die situatie verandering kunnen brengen, aangezien voor hem een bedrag van tenminste zeven ton wordt verlangd. In dat geval richt Willem II zich bij het halen van nieuwelingen op een andere categorie spelers dan wanneer de Brabantse aanvoerder alsnog in het Koning Willem II Stadion blijft.

In het laatste geval wordt waarschijnlijk gezocht in de hoek van transfervrije en/of clubloze krachten. Coach Erwin van de Looi geeft aan dat hij er, los van het mogelijke vertrek van Peters naar het Abe Lenstra Stadion, graag nog twee spelers bij wil. Zijn elftal behaalde zaterdag een 0-0 gelijkspel tegen Roda JC Kerkrade. Dat volgde op een knappe 1-2 zege op Ajax in Amsterdam. Daardoor bezet Willem II nu de dertiende plaats op de ranglijst. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.