Willem II vraagt bijna een miljoen voor begeerde Peters

Reacties

Willem II wilde een week geleden de onderhandelingen pas starten als SC Heerenveen 500.000 euro zou bieden voor Jordens Peters. Inmiddels vragen de Brabanders 900.000 euro voor de centrale verdediger. Het lijkt er sterk op dat de aanvoerder het seizoen afmaakt bij zijn huidige werkgever.

Willem II vraagt bijna een miljoen voor begeerde Peters

De laatste prijsstijging vindt plaats na een week van moeizame onderhandelingen waarin Willem II en Heerenveen eigenlijk steeds verder uit elkaar zijn komen te liggen. Peters kwam in 2012 transfervrij over van FC Den Bosch en heeft zich in Tilburg ontwikkeld tot een bepalende speler. Coach Jurgen Streppel, die deze zomer overstapte van Willem II naar Heerenveen, ziet in Peters de ideale verdediger om de defensie van zijn nieuwe ploeg te leiden. Maar het is inmiddels duidelijk dat Streppel waarschijnlijk niet zijn zin zal krijgen van zijn voormalige werkgever.

De Tilburgers vroegen aanvankelijk een half miljoen voor Peters. Maar op het moment dat Heerenveen bereid was om dat bedrag op tafel te leggen werd de vraagprijs aanmerkelijk verhoogd. De Brabanders zijn van mening dat ze door het getreuzel van Heerenveen niet meer in staat zijn nog een goede vervanger aan te trekken, vandaar de verhoging.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.