Willem II vangt bot bij Excelsior voor Van Weert

Reacties

Willem II hoopt zich deze transferperiode nog te versterken met Tom van Weert van Excelsior, maar de Rotterdamse club was tot nu toe niet van plan om de Brabander te laten gaan. Van Weert heeft op Woudestein een aflopend contract.

Willem II vangt bot bij Excelsior voor Van Weert

Gezien het feit dat de Excelsior-leiding in de spits een belangrijke pion ziet in de strijd om handhaving in de Eredivisie, moeten clubs erg diep in de buidel tasten als het aan de Rotterdammers ligt. Om die reden oriënteert Willem II zich in de tussentijd ook op andere opties.

Hoewel een transfer van Van Weert naar Willem II op dit moment niet meer aan de orde lijkt, valt er ook nog niets uit te sluiten. De spits heeft een aflopend contract bij Excelsior, dat deze maand dus voor het laatst geld kan overhouden aan Van Weert, die overigens ook in de belangstelling staat van FC Utrecht. Bovendien heeft Willem II vorige week Stijn Wuytens verkocht aan AZ, waardoor de club wat geld in kas heeft voor het halen van een nieuwe aanvaller.

Coach Jurgen Streppel van de Tricolores heeft dringend behoefte aan scorend vermogen. Op dit moment kiest de oefenmeester voor middenvelder Nick van der Velden in de punt van de aanval. Aanleiding daarvoor is dat twee andere spitsen, Adem Nemec en de van Ajax gehuurde Richairo Zivkovic, teleurstellen in Tilburgse dienst. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.