Willem II slaat dubbelslag met Ondaan en Cornelisse

Behalve het aantrekken van de 19-jarige aanvaller Terell Ondaan heeft Willem II ook een ervaren kracht vastgelegd. Verdediger Tim Cornelisse (35) komt ook dit seizoen voor de Tilburgse Jupiler League-ploeg uit.

Willem II slaat dubbelslag met Ondaan en Cornelisse

Vorig seizoen werd Cornelisse nog gehuurd van FC Twente, waar zijn contract afliep. Deze zomer hield hij zijn conditie op peil bij Vitesse, waar hij niet in aanmerking kwam voor een verbintenis. Cornelisse zetten zijn handtekening onder een eenjarig contract.

Coach Jurgen Streppel is blij met de komst van de oud-verdediger van Top Oss, Anderlecht, Vitesse, RKC Waalwijk, FC Utrecht en FC Twente. 'Tim kan met zijn ervaring en fysieke kracht een belangrijke rol spelen in de achterhoede. Hij is een fantastische prof. We weten dat hij nog van waarde kan zijn, dat hebben we vorig seizoen gezien.'

'Met Terell halen we een snelle scorende aanvaller die nog een mooie toekomst tegemoet heeft. We hopen dat hij dezelfde lijn doorzet van de afgelopen drie wedstrijden', vertelt Streppel. De aanvaller werd per direct overgenomen van Telstar en was in de afgelopen drie wedstrijden (ook direct zijn enige wedstrijden voor Telstar) liefst vier keer trefzeker . Afgelopen zomer stapte Ondaan over van AZ en tekende hij bij de Velsenaren een contract op amateurbasis. 

Bij Willem II is de verwachting dat de beide aanwinsten vrijdag al in actie zullen komen tegen Sparta Rotterdam. De Tilburgers bezetten momenteel de tiende plaats met vier punten uit drie duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen