Willem II praat met Van de Looi

Reacties

Erwin van de Looi is een voorname kandidaat om Jurgen Streppel op te volgen bij Willem II. De 44-jarige trainer vertrekt na dit seizoen bij FC Groningen waar hij de afgelopen twee jaar zeer succesvol was.

Willem II praat met Van de Looi

Van de Looi behaalde twee keer Europees voetbal en won vorig seizoen de beker met de noorderlingen. Dit seizoen loopt het een stuk stroever met FC Groningen. Niet alleen werd Van de Looi met zijn ploeg roemloos uitgeschakeld in de poulefase van de Europa League, ook in de competitie zijn de resultaten pover.

Na zes verloren wedstrijden op rij won FC Groningen afgelopen weekend weer eens. ADO werd in Den Haag met 1-0 verslagen. Hierdoor staat Van de Looi met de Trots van het Noorden op de twaalfde plaats. Over het voetbal dat de Eredivisionist speelt, bestaat - zeker in dit seizoen – al veel langer onvrede bij de fans.

De kandidatuur van Van de Looi wordt breed gedragen in Tilburg en de eerste contacten zijn inmiddels geweest. Ook ex-Willem II'er en huidig coach van Jong Ajax Jaap Stam is in beeld om de naar SC Heerenveen vetrekkende Streppel te vervangen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.