Willem II heeft Van der Struijk binnen

Reacties

Een week later dan gepland, heeft Willem II de gewenste Frank van der Struijk binnen. De verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, tekent een contract voor een seizoen bij de Tilburgse club.

Willem II heeft Van der Struijk binnen

Coach en technisch manager Jurgen Streppel had de 29-jarige Brabander liever voor twee seizoenen vastgelegd. Daarover werd de voorbije week onderhandeld.

Streppel ziet in Van der Struijk een belangrijke speler voor de toekomst van de Tricolores. 'Een speler als Frank is voor ons heel waardevol', zegt de oefenmeester tegen Voetbal International.

'Vanaf het moment dat hij met ons meetrainde, wilde ik hem er graag bij hebben', vervolgt Streppel. 'Om die reden heb ik hem ook mee op trainingskamp naar Frankrijk laten gaan. Ik denk dat wij veel plezier aan hem gaan beleven.'

Van der Struijk begon zijn loopbaan bij Willem II en speelde nadien bij Vitesse. De Arnhemse club leende hem al eens uit aan de Tilburgers. Nu was hij transfervrij. Van der Struijk is zondag al inzetbaar voor het duel bij FC Utrecht. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.