Willem II hoopt tegen PSV op Van der Struijk

Reacties

Willem II wil Frank van der Struijk (29) nog deze week vastleggen. De Tilburgse club is in verregaande onderhandeling met de Brabander, die bij de Tricolores een tweejarig contract kan tekenen.

Willem II hoopt tegen PSV op Van der Struijk

Coach en technisch manager Jurgen Streppel hoopt dat hij zondag, wanneer de streekderby met PSV op het programma staat, al kan beschikken over Van der Struijk.

Van der Struijk trainde in de voorbereiding mee met Willem II. Aangezien de promovendus vanaf woensdag nadrukkelijk toewerkt naar het duel met de Eindhovenaren, wil de Tilburgse clubleiding uiterlijk die dag duidelijkheid hebben van de speler die tussen 2003 en 2008 en in het seizoen 2009/2010 (huurbasis) ook al het rood-wit-blauw droeg. In laatstgenoemde periode stond hij onder contract bij Vitesse, waar hij tot afgelopen seizoen vast lag. Streppel ziet in de verdediger een speler die zijn elftal van de broodnodige ervaring kan voorzien.

Behalve Van der Struijk, hoopt Willem II de selectie de komende weken nog verder te versterken. Genéro Zeefuik van FC Groningen staat hoog op het lijstje. Vooralsnog zijn die clubs nog niet tot overeenstemming gekomen. De Trots van het Noorden verlangt een, volgens de Brabantse leiding, te hoge huursom.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.