Willem II denkt aan Ligeon

Reacties

Willem II denkt aan Ruben Ligeon als rechtsback voor in het nieuwe seizoen. De verdediger kwam sinds de winterstop al uit voor NAC Breda.

Willem II denkt aan Ligeon

Die club degradeerde afgelopen zondag naar de Eerste Divisie. Technisch directeur Carlos Aalbers van de Tricolores bevestigt dat de Amsterdammer op het lijstje staat, maar voegt er aan toe dat hij nog meerdere opties bekijkt.

Mogelijk wordt Ligeon betrokken in de deal met Mitchell Dijks. De verdediger, afgelopen seizoen uitkomend voor Willem II, keert terug naar zijn vroegere werkgever Ajax. De Tilburgse clubleiding is nog in afwachting van een antwoord van doelman David Meul. Hij kan een nieuwe verbintenis  ondertekenen, als stand-in van eerste keus Kostas Lamprou. Er wordt gesproken over een een- of tweejarig contract.

Met Robbie Haemhouts bereikte Willem II al overeenstemming. De Belgische middenvelder speelt nog een seizoen in het rood-wit-blauw. De Tilburgse club doet het vanaf komend seizoen uit kostenoverwegingen zonder beloftenteam. Wel wordt aan de onderkant extra geïnvesteerd in de jeugdopleiding met gediplomeerde trainers in de jongste elfttallen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.