Willem II blijft speuren naar versterking voorhoede

Reacties

Ondanks het aantrekken van Andy Kawaya - de negentienjarige buitenspeler komt op huurbasis over van Anderlecht - blijft Willem II op zoek naar versterking van de aanval. Trainer Jurgen Streppel wil nog een centrumspits erbij hebben. De spelers die hij voor die positie ter beschikking heeft, zoals Adam Nemec en de van Ajax gehuurde Richairo Zivkovic, stellen teleur.

Willem II blijft speuren naar versterking voorhoede

De Tilburgers hervatten de competitie zondag met de uitwedstrijd tegen NEC. Daarin mist Streppel naast Bruno Andrade en Terell Ondaan, van wie de rentree niet vóór maart wordt verwacht, ook Guus Joppen. De verdediger liep in het laatste competitieduel voor de winter, met Roda JC Kerkrade (3-2 winst), een knieblessure op en is enige weken uit de running. Zijn absentie sterkt Streppel in de gedachte dat hij in de winterstop liever geen spelers laat gaan.

Voor onder anderen routinier Robert Braber is sluimerende belangstelling. 'Maar hij mag zeker niet weg', aldus Streppel. 'Ondanks zijn reserverol heeft Robert zijn waarde. Daarbij is hij een echte teamspeler.' Mogelijk vindt Ruben Ligeon nog wél elders onderdak. De van Ajax gehuurde verdediger is ontevreden in Tilburg en de technische staf is op zijn beurt niet laaiend enthousiast over zijn inbreng.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.