Willem II langer door met technisch manager Aalbers

Reacties

Carlos Aalbers heeft zijn contract met Willem II met een jaar verlengd. De technisch manager van de Tilburgers ligt nu vast tot medio 2017.

Willem II langer door met technisch manager Aalbers

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Tilburgse club maakte algemeen directeur Berry van Gool woensdag bekend dat het contract van Aalbers met een jaar is verlengd. De geboren Winssenaar bevestigde zijn contractverlenging op zijn beurt aan Voetbal International.

Een klein jaar geleden trad Aalbers aan als technisch manager van de Tricolores. In voorgaande jaren combineerde coach Jurgen Streppel de taken. Maar aangezien Willem II stapje voor stapje wil verder bouwen aan een stabiele Eredivisie-club, werd er ruimte vrijgemaakt voor een technisch manager.

Aalbers, die als speler zijn gehele loopbaan actief was voor NEC en er later eenzelfde soort bestuursfunctie vervulde, gaat tijdens deze transferperiode nog op zoek naar aanvallende versterking voor de huidige nummer veertien van de Eredivisie. Komende zondag wacht voor hem overigens een beladen ontmoeting. Dan gaat Willem II op bezoek in De Goffert, waar om 16.45 uur NEC de tegenstander is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.