Wijnaldum aanvoerder van PSV tegen Zulte Waregem

Georginio Wijnaldum is dinsdagavond de aanvoerder van PSV in het duel met Zulte Waregem. In het tweeluik met de Belgische nummer twee van vorig seizoen moet PSV plaatsing voor de play-offs van de Champions League afdwingen.

Wijnaldum aanvoerder van PSV tegen Zulte Waregem

Wijnaldum (foto) start als nummer 10 op het middenveld van PSV. Trainer Phillip Cocu ruimde voor aanwinsten Stijn Schaars en Adam Maher ook een plek op het middenveld in.

Jeroen Zoet is zoals Voetbal International maandag al aankondigde de doelman. Hij heeft Joshua Brenet, Karim Rekik en Jeffrey Bruma voor zich. Jetro Willems is linksback. In tegenstelling tot Rekik en Bruma stonden Willems en Brenet vorig seizoen al wel onder contract in Eindhoven.

Aanvankelijk zou Santiago Arias als rechtsback starten, maar hij viel op het laatste moment af. Zodoende gaat Brenet zijn tweede officiële duel voor PSV spelen.

In de voorhoede start Memphis Depay als linksbuiten en bezet de Belg Zakaria Bakkali de rechterflank. Tim Matavz is de spits.

Ola Toivonen moet genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Hij wordt nog altijd in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven.

Het duel start vanavond in een uitverkocht Philips-stadion om 20.45 uur.

De volledige opstellingZoet; Brenet, Rekik, Bruma, Willems; Maher, Schaars, Wijnaldum; Bakkali, Matavz, Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen