Westermann niet in selectie Ajax voor duel met Rostov

Reacties

Heiko Westermann is een opvallende afwezige in de wedstrijdselectie van Ajax voor het duel met FK Rostov in de play-offs van de Champions League. Trainer Peter Bosz heeft in totaal negentien spelers opgeroepen.

Westermann niet in selectie Ajax voor duel met Rostov

Voor Westermann heeft Bosz geen plek ingeruimd. De Duitse routinier kwam in de Eredivisie één keer in actie als invaller. Hij had een basisplaats in het uitduel met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League, maar maakte in die wedstrijd een zwakke indruk. Hij kwam eerder deze zomer transfervrij over van Real Betis.

Vaclav Cerny is door Bosz ook niet opgeroepen. Aanwinst Bertrand Traoré, die zaterdag tegen Roda JC Kerkrade al zijn debuut maakte, is door Bosz wel geselecteerd. Bosz moet op de wedstrijddag zijn selectie nog met één speler inkrimpen, omdat hij maar zeven spelers op de bank mag zetten.

Het duel met Rostov begint dinsdag om 20.45 uur.

De volledige wedstrijdselectie van Ajax:
Cillessen, Tete, Veltman, Riedewald, Sanchez, Bazoer, El Ghazi, Sinkgraven, Traoré, Klaassen, Younes, Cassierra, Schöne, Dolberg, Viergever, Gudelj, Van de Beek, Boer, Dijks.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.