West Ham vergeet aan te sluiten bij topvijf

Reacties

In eigen huis is West Ham United er niet in geslaagd om aansluiting te vinden bij de topvijf van de Premier League. Na een vroege goal van Mauro Zárate kwam het niet verder dan 1-1 tegen West Bromwich Albion.

West Ham vergeet aan te sluiten bij topvijf

Al na zeventien minuten zette Zárate de Londenaren op voorsprong. Het lukte de ploeg van manager Slaven Bilic, ondanks een veldoverwicht, echter niet om verder uit te lopen. Sterker nog: vijf minuten na rust kwam West Brom langszij door een eigen treffer van Winston Reid. Daar bleef het bij op Upton Park.

West Ham komt door de remise op 22 punten en staat daarmee op gelijke hoogte met Crystal Palace. The Hammers staan echter een plaats lager, zevende, doordat zij een minder doelsaldo hebben. Bij een zege hadden de Londenaren stadsgenoot Tottenham Hotspur, dat vijfde staat met 25 punten, tot op een punt kunnen naderen.

Voor West Ham, dat goed startte aan het seizoen, betekent de remiste tevens de vierde wedstrijd op rij zonder zege. West Bromwich Albion schiet weinig op met het behaalde punt. De club komt op achttien punten en blijft daarmee steken op de dertiende plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.