West Ham United wil stunten met komst Ibrahimovic

Reacties

West Ham United heeft openlijk zijn interesse uitgesproken in Zlatan Ibrahimovic. Het aantrekken van de 34-jarige vedette lijkt op het eerste gezicht geen haalbare kaart gezien de stevige concurrentie, maar wellicht geven de verrassende prestaties van de ploeg van manager Slaven Bilic The Hammers een troefkaart.

West Ham United wil stunten met komst Ibrahimovic

Ibrahimovic heeft in zijn loopbaan immers nog nooit de Champions League gewonnen, al is de Zweed dit jaar nog in de race met Paris Saint-Germain. Dat is mogelijk van grote invloed op de volgende stap in de carrière van de ex-Ajacied, wiens contract na dit seizoen afloopt in Parijs. Als West Ham andere geïnteresseerde clubs uit de Premier League, zoals Manchester United, aftroeft in de strijd om het miljoenenbal, zijn de uitspraken van mede-eigenaar David Sullivan misschien zo gek nog niet.

'We hebben een lijstje met spitsen uit heel Europa en het grootste deel van ons geld zal opgaan aan het vastleggen van een spits', zei Sullivan in gesprek met Engelse media. 'Ik zou Ibrahimovic graag overnemen van PSG, maar of hij naar ons wil komen weet ik niet.' West Ham zet dan ook niet al zijn kaarten op Zlatan, die onlangs bevestigde dat er interesse is vanuit Engeland. 'We gaan wellicht een bod uitbrengen op een paar topschutters uit de Premier League.'

Sullivan hoopt daarmee de nu al ijzersterke ploeg van Bilic van nog meer kwaliteit te voorzien. Geen overbodige luxe, aangezien West Ham volgend seizoen waarschijnlijk in Europa uitkomt. Momenteel staat de club uit Londen vijfde, met evenveel punten als Manchester United (zesde) en maar één punt minder dan nummer vier Manchester City. Het bemachtigen van die vierde plek, goed voor de voorronden van de Champions League, zou de enorme stunt zomaar eens mogelijk kunnen maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.