Werder legt in Spanje beslag op groepswinst

In Groep L van de Europa League was het alleen nog ongewis of Athletic de Bilbao danwel Werder Bremen groepswinnaar zou worden. De Duitsers legden op overtuigende wijze beslag op de eerste plaats.

Athletic de Bilbao-Werder Bremen 0-3De eindstand was in Baskenland al na 36 minuten bereikt. Claudio Pizarro kopte in de dertiende minuut de 0-1 tegen de touwen. Naldo en Markus Rosenberg waren de makers van de andere doelpunten.

Nacional Madeira-Austria Wien 5-1Beide ploegen waren al kansloos voor een plaats in de volgende ronde, maar Nacional had duidelijk nog zin om iets van de laatste Europese wedstrijd van dit seizoen te maken. Austria kwam nog wel op een 1-0 voorsprong, maar de Oostenrijkers kregen uiteindelijk met liefst 5-1 klop. Rúben Micael nam twee van de Portugese doelpunten voor zijn rekening.

Werder Bremen pakte in zes wedstrijden liefst zestien punten en wordt door Bilbao vergezeld naar de volgende ronde. Nacional eindigde als derde.