Wenger gaat shoppen: 'Er komen één of twee spelers bij'

Reacties

Arsenal-manager Arsène Wenger erkent de noodzaak om voor het sluiten van de transfermarkt nog enkele spelers aan te trekken. The Gunners, die worden geteisterd door blessures in de defensie, verloren zondag met 3-4 van Liverpool.

Wenger gaat shoppen: 'Er komen één of twee spelers bij'

'Ik heb al vaker gezegd dat we hard aan het werk zijn. Er komen één of twee spelers bij, alleen is er niet veel tijd meer over', liet Wenger weten in gesprek met Sky Sports. Tegen Liverpool moest Arsenal het onder anderen stellen zonder Per Mertesacker en Gabriel, die beiden nog maanden uit de roulatie zijn.

'We betaalden na rust de tol voor het gebrek aan ervaring achterin', doelde Wenger op de basisplaatsen van Calum Chambers en Rob Holding. 'Fysiek zijn sommigen van ons nog niet klaar. Gelukkig komt er een aantal spelers terug.' Bij een tussenstand van 1-4 vreesde de Fransman voor een afstraffing. 'Gelukkig toonden we nog veerkracht, maar in het algemeen zijn we niet stabiel genoeg.'

Wenger vond dat zijn ploeg, die op een voorsprong kwam, sterk speelde in de eerste helft. 'De 1-1 viel op een ongelukkig moment, vlak voor rust. Bovendien weet ik niet of de vrije trap wel verdiend was, ik vond het zwaar bestraft.'

Arsenal eindigde afgelopen seizoen als tweede achter het verrassende Leicester City. Opvallend was dat The Foxes zaterdag eveneens verloren, met 2-1 bij Hull City. In 1953 begon de toptwee voor het laatst met een nederlaag aan het seizoen. Zaterdag staan Leicester City en Arsenal tegenover elkaar in het onderkomen van de kampioen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.