Wedstrijd United gaat niet door wegens verdacht pakketje

Reacties

De thuiswedstrijd van Manchester United tegen AFC Bournemouth is afgelast. Twee tribunes van Old Trafford werden volledig ontruimd, omdat er een verdacht pakketje is gevonden. Later werd ook de rest van de fans naar huis gestuurd.

Wedstrijd United gaat niet door wegens verdacht pakketje

Vlak voor de aftrap werd code rood van kracht in Manchester, waarna de politie besloot de Stretford End en de Sir Alex Ferguson Stand te evacueren. Vervolgens kwam de melding dat het minimaal 45 minuten zou duren voordat de laatste competitiewedstrijd van de ploeg van Louis van Gaal alsnog zou kunnen beginnen.

Acht minuten nadat de bal elders in de Premier League rolde, werd duidelijk dat de wedstrijd helemaal niet zou doorgaan. Op dat moment waren de andere twee tribunes echter nog volledig gevuld. Geleidelijk druppelde ook de rest van het stadion leeg. Later werd bevestigd dat er een verdacht pakkejte is gevonden, dat gecontroleerd tot ontploffing werd gebracht.

En dus is er op de laatste speelronde geen sprake van eerlijke concurrentie, zoals eigenlijk de bedoeling was met tien wedstrijden om 16.00 uur. United strijdt met Manchester City en West Ham United nog om de vierde plaats. Nu weten Van Gaal en zijn mannen al waar ze aan toe zijn, als de wedstrijd wordt ingehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.