'We proberen nog steeds te bevatten wat er gebeurde'

Roque Santa Cruz besefte na afloop nog niet hoe Málaga de plek in de halve finales van de Champions League had weggegeven. De spits kwam in de 83ste minuut als invaller in het veld bij een 2-1 voorsprong op bezoek bij Borussia Dortmund, maar zag de thuisclub in de slotfase de achterstand omzetten in een 3-2 zege.

'We proberen nog steeds te bevatten wat er is gebeurd vanavond', reageerde Santa Cruz. 'We waren slechts vier minuten verwijderd van een plek bij de laatste vier. Iedereen in de kleedkamer is natuurlijk verschrikkelijk teleurgesteld. We hadden het volledig in eigen handen.'

'Dortmund bestookte ons in de slotfase met lange ballen in het strafschopgebied', vervolgde de Paraguayaan. 'Ze hebben er alles aan gedaan, maar hadden erg veel geluk. Het is zo zuur om op deze manier te verliezen. Ik weet zeker dat onze fans er net zo kapot van zijn; zij weten precies wat wij meemaken.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.