'We moeten gebruikmaken van ons programma'

Reacties

Arsenal is al zeventien jaar op rij actief in de Champions League, maar met de huidige zesde plaats in de Premier League is het de vraag of de Noord-Londense club ook komend seizoen uitkomt in het kampioenenbal.

'We moeten gebruikmaken van ons programma'

Volgens manager Arsène Wenger zijn de komende drie wedstrijden cruciaal voor The Gunners. 'We moeten tijdens de kerstperiode gebruikmaken van ons programma en laten zien dat we veel beter zijn dan de mensen denken', aldus de Fransman, die vrijdag bezoek krijgt van Queens Park Rangers. Daarna volgen uitduels met West Ham United en Southampton.

Die laatste twee wedstrijden zijn belangrijk, aangezien West Ham United en Southampton er op dit moment beter voorstaan dan Arsenal. De vierde plaats, die aan het einde van dit seizoen een plek in de voorronde van de Champions League oplevert, is in handen van West Ham. The Hammers hebben 31 punten, terwijl het Southampton van manager Ronald Koeman met 29 punten vijfde staat. Arsenal heeft - net als Tottenham Hotspur - 27 punten.

Wenger is beducht voor Queens Park Rangers, dat op papier de makkelijkste tegenstander is tijdens de komende periode. 'Zij hebben niets te verliezen', weet Wenger. 'Twee jaar geleden hadden we het ook heel moeilijk met QPR. Maar we moeten ons toch vooral op ons eigen spel richten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.